De motor loopt
alvast warm

Contactformulier

persoonlijk advies
iets anders vragen
meer informatie over Call a Car

INQAR Sloothaak Haarlem

Inqar sloothaak in haarlem

Sinds INQAR Sloothaak franchisenemer is geworden van INQAR fanchise is het bedrijf niet langer regionaal actief, maar ook landelijk als leverancier van grote landelijk opererende bedrijven.

INQAR
INQAR franchise is in januari 2015 gestart en heeft nu al een netwerk van 26 franchisenemers die gezamenlijk 35 vestigingspunten exploiteren. We hopen door te groeien tot 50 vestigingen met een goede landelijke spreiding. Het totaal aantal voertuigen in het wagenpark moet groeien naar rond de 6.000 voertuigen, waarbij een grote variëteit hoog in het vaandel staat.  Hiermee behoort INQAR binnenkort tot één van de grootste, georganiseerde autoverhuurders van Nederland. Voor elke vervoerswens is er een geschikte auto!

Al meer dan 50 jaar de bekende autoverhuurder
Al meer dan 50 jaar verhuren wij auto's aan particulieren en zakelijke klanten. In Haarlem is Autoverhuur Sloothaak  inmiddels een begrip geworden, sinds 01 januari hebben we een nieuwe naam. De naam is INQAR Sloothaak, een nieuwe naam, een geheel gerenoveerd pand, maar gewoon nog het vertrouwde adres voor uw autohuur. Wij verhuren personen- en bestelwagens aan de Koudenhorn, een locatie naast het hoofdbureau van politie aan het Spaarne tegenover de molen "de Adriaan".

Heeft u vragen over ons wagenpark of wilt u advies? Voor persoonlijk advies kunt u 7 dagen per week terecht bij één van onze verhuuradviseurs. Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

Contact

Adres
Koudenhorn 24-30
2011 JD Haarlem
Telefoon
023-5319131
E-mail
info@sloothaak.com
Routebeschrijving

Openingstijden

Ma-za: 8.00 - 18.00
Zon- en feestdagen: 8.00 - 10.00