Ik ga op pad en neem mee

Auto huren in Haarlem bij Sloothaak

Als u voor INQAR Sloothaak kiest geniet u van vrijheid, gemak, kwaliteit, service en een breed aanbod aan bakwagens, personen-, bestel- en verhuisauto's.

Wij hebben een breed wagenpark met topmerken als Mercedes, Volvo, Volkswagen en nog meer A-merken. Voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte huurauto. Bekijk hier alle merken

Personenauto

Wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte auto. Gaat u een dagje shoppen in Amsterdam en huurt u liever een kleine auto? Wat dacht u dan van de compacte en zuinige Peugeot 108? Een weekendje weg met de familie? Of wilt u indruk maken bij een schoolreünie? Een luxe auto zou dan goed van pas komen. Dat is allemaal mogelijk. 

Bestelauto

Gaat u binnenkort verhuizen en past het niet allemaal in een personenauto? Huur dan een bestelauto. Bij ons huurt u verschillende bestelauto´s voor een voordelige prijs. De keuze is afhankelijk van het volume in kubieke meters en eventueel het aantal personen.

Bakwagen

Zit er een grote verhuizing aan te komen en heeft u niet de beschikking over een bakwagen? Huur dan een bakwagen. De bakwagens zijn er in verschillende maten en zijn tevens voorzien van hydraulische laadliften.